Ausschreibung-Langzeitdozentur

Bewerbungen für diese Positionen, die alle nach dem Langzeitdozentenmodell des DAAD gefördert werden, sind über das DAAD-Portal einzureichen.

Yeşil Hidrojen Burs Programı Çağrısı

Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD), Alman (giden) ve uluslararası (gelen) yüksek lisans öğrencilerine, doktora adaylarına ve doktora sonrası araştırmacılara destek veren "Yeşil Hidrojen Burs Programı" çağrısını duyurdu.

Rhofa Enerji Güneş Paneli Fabrikası Ziyareti

"Panel Üretim Fabrika Gezisi" etkinliği, katılımcı öğrencilerin büyük ilgisiyle tamamlandı.

Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümü Teknik Gezisi

Türk-Alman Üniversitesi Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümü öğrencileri Prof. Dr. Afif Sıddiki öncülüğünde çalışmalar yürütülen GÖKABAD Enerji İstasyonu'nu teknik gezi kapsamında ziyaret etti.

"İdris Gümüş Kitaplığı" Hizmete Girdi

Prof. Dr. İdris Adnan Gümüş'ün hediye ettiği eserlerle kurulan "İdris Gümüş Kitaplığı" bölümümüz toplantı salonunda faaliyete girmiştir.

Geleceğin Yanında Ol (BE4FUTURE)

"Geleceğin Yanında Ol (BE4FUTURE)" başlıklı proje Avrupa Birliği tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Uluslararası Enerji Konferansının Özet ve Tam Metin Kitapları Yayında

Türk-Alman Üniversitesi tarafından 4-5 Eylül 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Sürdürülebilir Enerji ve Enerji Hesaplamaları Konferansı'nın (ICSEEC 2020) özet ve tam metin kitapları yayına açıldı.

Uluslararası Enerji Konferansının İkincisi Gerçekleştirildi

Türk-Alman Üniversitesi tarafından ikincisi düzenlenen Uluslararası Sürdürülebilir Enerji ve Enerji Hesaplamaları Konferansı (ICSEEC 2020), 4-5 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Uluslararası Enerji Konferansının İkincisi Gerçekleştiriliyor

Türk-Alman Üniversitesi tarafından ikincisi düzenlenecek Uluslararası Sürdürülebilir Enerji ve Enerji Hesaplamaları Konferansı (ICSEEC 2020), 4-5 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Enerji Konferansı Araştırmacıları Muğla’da Bir Araya Getirdi

Türk-Alman Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Sürdürülebilir Enerji ve Enerji Hesaplamaları Konferansı (ICSEEC 2019), 12-14 Nisan tarihlerinde Muğla, Köyceğiz’de gerçekleştirildi.