Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümü Teknik Gezisi

31.10.2022

31 Ekim 2022 Türk-Alman Üniversitesi Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümü öğrencileri Prof. Dr. Afif Sıddiki öncülüğünde çalışmalar yapılan GÖKABAD Enerji İstasyonu'nu teknik gezi kapsamında ziyaret etti.

Enerji Bilimi ve Teknolojileri bölüm başkanı, akademisyenleri ve öğrencilerinin katıldığı teknik gezi; mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri hakkında bilgi alınmasıyla başlayıp enerjinin farklı alanlarında çalışmaların yapıldığı istasyon gezisiyle son buldu. GÖKABAD Enerji İstasyonu'nda ekibiyle çalışmalar yürüten Prof. Dr. Afif Sıddiki güneş enerjisinden elektrik üretimi ve yeni nesil ısı teknolojileri alanındaki çalışmalarının tanıtımını gerçekleştirdi ve kuantum bataryaları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.