Rhofa Enerji Güneş Paneli Fabrikası Ziyareti

26.12.2023

21 Aralık 2023 tarihinde, Türk-Alman Üniversitesi Fen ve Mühendislik Fakülteleri öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Osman Sinan SÜSLÜ ve Arş. Gör. Yusuf Karakaş rehberliğinde, Rhofa Enerji'nin Çerkezköy'deki güneş paneli fabrikasını teknik gezi kapsamında ziyaret etti.

Bu özel gezinin düzenlenmesinde Türk Alman Üniversitesi Fen ve Mühendislik Fakülteleri işbirliği büyük önem taşıdı. "Panel Üretim Fabrika Gezisi" etkinliği, katılımcı öğrencilerin büyük ilgisiyle tamamlandı. Rhofa Energy bünyesinde görev yapan satış mühendisi Sn. Hasan Özdemir, Mühendislik Hizmetleri Müdürü Sn. Serdal Mert ve Üretim Müdürü Sn. Kayhan Kayar, güneş enerji sistemleri konusunda öğrencilere bilgilendirici bir eğitim verdi. Fabrika içerisindeki üretim hattını gezme fırsatı bulan öğrenciler, sektörel uygulamaları yakından inceleme şansını elde ettiler.

Etkinlik sonunda, Rhofa Energy ekibi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu etkinlik, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla buluşturarak sektörel deneyim kazanmalarına önemli bir katkı sağladı.

Geziye katılan tüm öğrencilere ve destek veren Türk Alman Üniversitesi Fen ve Mühendislik Fakültelerine teşekkür ederiz.